Vi revolutionerar svensk bilhandel
Gör som 1000-tals andra, sälj din bil till oss
integritetspolicyn
mil
Nästa steg
Värdera idag
Vi köper i första hand bilar som är svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17 000mil. Vill du hellre ringa? 0500-400707

Vill du hellre ringa? 0500-400707

Läs mer om att sälja din bil

Se alla bilar i lager

Såhär går det till

Gratis värdering online

Vi kontaktar er och lämnar ett bud inom 24h

VI hämtar din bil hos dig och du har pengarna på kontot direkt

Undrar du över något?

Läs mer om att sälja din bil eller läs om vanliga frågor och svar

Tack, vi hör av oss inom 24h med vårt bud!

Vi kommer att kontakta er via meddelande eller samtal. Sedan sker betalning, kontroll och upphämtning efter överenskommelse.

Läs mer om att hur försäljningen går till och se svar på vanliga frågor här.

En ständigt växande bilfirma med hjärtat i Skövde

Autocars är en bilfirma i Skövde, som revolutionerar bilhandeln i Sverige. Vi levererar högkvalitativa transportlösningar, som inte bara uppfyller våra kunders behov – utan överträffar deras förväntningar. Vi erbjuder smarta lösningar som videosamtal, 360-gradersvyer, digitala kontrakt och hemleverans.

Som bilhandlare vill vi säkerställa kvalité och trygghet i din bilaffär. Därför kvalitetskontrollerar och varudeklarerar vi alla våra begagnade bilar på över 150 kontrollpunkter. Hos oss kan du få hjälp med finansiering, försäljning, och reparationer av din bil. Är du intresserad av att köpa eller sälja en begagnad bil? Vi är din bilfirma i Skövde.

bilfirma i Skövde

Vår resa

Autocars i Skövde AB startades 2013 av bolagets två grundare, Kim och Mathias.

Med vår vision – Tryggt & Enkelt – revolutionerar vi svensk bilhandel. Hos oss ska det vara lika enkelt att köpa eller sälja bil online som att beställa din matkasse på nätet. Det innebär givetvis ett ställningstagande från vår sida.

Vi har haft en konstant tillväxt under hela vår resa, och befinner oss i vår nybyggda anläggning som ligger på bästa AA-läge i Skövde. Vi är ödmjukt tacksamma att vi idag är en av Sveriges ledande leverantör av begagnade bilar.

Vi finns på sociala medier!

På våra sociala kanaler kan du ta del av allt som rör Autocars och bli en del av vår värld! Vi finns på Instagram, Facebook och TikTok. Här kan du njuta av bilder och videor på våra snygga bilar, delta i roliga tävlingar och få spännande uppdateringar om vad som händer hos oss på dagarna. Det är den perfekta platsen att följa med oss på vår resa – eller om du bara behöver ett skratt!

Vi ser fram emot att dela vår resa med dig!

Instagram @autocars_skovde

Facebook @Autocars AB

Tiktok  @autocars_skovde