Finansiering av din bilaffär
finansiering

Finansiering som underlättar för dig och ditt ägande

På Autocars strävar vi alltid efter att göra bilköpet så smidigt som möjligt för våra kunder. Därför erbjuder vi skräddarsydda finansieringsalternativ som passar dina individuella och ekonomiska förutsättningar.

Eftersom vi samarbetar med ledande finansieringsleverantörer som DNB och Santander Consumer Bank kan vi erbjuda dig konkurrenskraftiga räntor och förmånliga finansieringsalternativ. Föredrar du ett billån med fast ränta, avbetalningsplaner eller leasing? Oavsett finns vi här för att hjälpa dig att hitta den perfekta finansieringslösningen för din nya bil.

Vår erfarna personal har stor kunskap kring olika finansieringsalternativ och kan guida dig genom processen. Dessutom tar vi oss tid att förstå dina behov, för att kunna hitta det bästa alternativet för dig.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig hitta den perfekta lösningen för att förverkliga dina bildrömmar.

 

Är kapitalet uppbundet?

Oavsett hur din situation ser ut, kan det vara fördelaktigt att finansiera ditt bilköp externt. Eftersom vi samarbetar med Santander och DNB bank kan vi erbjuda dig förmånliga finansieringsvillkor anpassade efter dina behov.

Du slipper involvera borgensmän eller banken, vilket gör din finansieringsprocess både smidigare och samtidigt mer flexibel. Dessutom hjälper vi dig med kreditbedömningen i samband med affären.

Hos oss på Autocars har du alltid möjlighet att välja en amorteringstid mellan 12 och 84 månader. På så sätt kan du kan anpassa återbetalningen till dina ekonomiska förutsättningar. Dessutom erbjuder vi dig möjligheten att lösa lånet när du vill, utan extra kostnader.

Finansiering
4800
kr/mån
250 000
kr
8.95% ränta
Bilens pris
250 000
kr
Kontantinsats
20
20
%
Lånetid
3
år
Restvärde
0
55
%
Alla priser är inkl. moms
Uppläggningsavgift samt aviavgift tillkommer.