Sälj din transportbil till oss, enkelt och tryggt
Prova redan nu!
mil
Nästa steg
Värdera idag
Vi köper i första hand bilar som är svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17 000mil. Vill du hellre ringa? 0500-400707

Vill du hellre ringa? 0500-400707

Läs mer om att sälja din bil

Såhär går det till

Gratis värdering online

Vi kontaktar er och lämnar ett bud inom 24h

Vi hämtar ert fordon hos dig och du har pengarna på kontot direkt

Undrar du över något?

Läs mer om att sälja ditt fordon eller läs om vanliga frågor och svar

Tack, vi hör av oss inom 24h med vårt bud!

Vi kommer att kontakta er via meddelande eller samtal. Sedan sker betalning, kontroll och upphämtning efter överenskommelse.

Läs mer om att hur försäljningen går till och se svar på vanliga frågor här.

Sälja transportbil?

Slipp allt krångel, sälj din transportbil till oss på Autocars

Är det dags att sälja din transportbil? För det första är det viktigt att hitta en pålitlig köpare som kan ge dig ett bra pris för din fordon och samtidigt ta hand om hela försäljningsprocessen åt dig. Och det är här vi på Autocars i Skövde kommer in i bilden! Vi är en pålitlig och erfaren bilfirma som är experter på att köpa begagnade transportbilar.  Vi köper alla typer av fordon, oavsett märke eller modell. Här kan du läsa mer om du vill sälja din personbil. Dessutom betalar vi alltid ett rättvist pris baserat på fordonets skick och marknadsvärde.

Vår målsättning är att göra försäljningsprocessen smidig och enkel. När du säljer din transportbil till oss behöver inte oroa dig för att annonsera, visa upp fordonet för potentiella köpare, eller förhandla med däcksparkare – vi tar hand om jobbet! Allt du behöver göra är att fylla i vårt online-formulär och lämna in din ansökan. Vi kommer då att kontakta dig för att diskutera ditt fordon, och erbjuda dig ett rättvist pris. Om du accepterar priset, så kommer vi att ordna med betalning och hämtning av fordonet. Svårare behöver det inte vara!

Väljer du att sälja din transportbil till Autocars i Skövde kommer du känna dig trygg att du säljer ditt fordon till en pålitlig och seriös köpare. Vi är en starkt etablerad bilhandlare, med en stark kundbas och gott rykte inom branschen. Dessutom arbetar vi alltid för att våra kunder ska få den bästa möjliga upplevelsen och det bästa möjliga priset för deras fordon.

Vi finns på sociala medier!

På våra sociala kanaler kan du ta del av allt som rör Autocars och bli en del av vår värld! Vi finns på Instagram, Facebook och TikTok. Här kan du njuta av bilder och videor på våra snygga bilar, delta i roliga tävlingar och få spännande uppdateringar om vad som händer hos oss på dagarna. Det är den perfekta platsen att följa med oss på vår resa – eller om du bara behöver ett skratt!

Vi ser fram emot att dela vår resa med dig!

Instagram @autocars_skovde

Facebook @Autocars AB

Tiktok  @autocars_skovde